BAIMS


BAIMS er pr i dag Europas reneste makeupmerke hvor alle produktene er sertifisert økologisk av Ecocert COSMOS, verdens mest omfattende sertifiseringsorgan for kosmetikk. Alle produktene er også sertifisert vegansk av The Vegan Society. Selvfølgelig betyr dette at produktene hverken er testet på dyr eller inneholder dyrederivater. BAIMS er naturligvis sertifisert Cruelty Free. 

Alle produktene fra BAIMS leveres i forpakning laget av eksklusiv bambus. Pudderproduktene har speil på innsiden av lokket og alle pudderproduktene kan refilles. Det betyr at når produktet er tomt, eller du ønsker en annen farge eller variant, kan du bestille en refill til lavere pris. Når du kjøper refill reduseres behovet for forpakning, noe som reduserer pris, men også miljøavtrykk.

Produktet Cream Foundation ble vinner av den gjeve prisen Product of The Year 2018 i verdens største messe for økologisk kosmetikk, Vivaness. Den stakk av med seieren blant hundrevis av andre produkter i kategorien dekorativ hudpleie. Ønsker du det beste alternativet; velg BAIMS!
2 kommentarer på “BAIMS

  1. skjønner ikke om hve det dreier seg egentlig. kunne man kanskje skrive på norsk….+ litt forklaring hva det egentlig er. på bilder ser jeg runde trekuler. men- jeg er gammel…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *