BOHO

BOHO er et fransk, økologisk merke som tilbyr en komplett serie kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Produktene er fri for petrokjemi og parabener og er ikke testet på dyr. BOHO ble skapt av to profesjonelle makeupartister som ønsket å tilby kvinner ikke bare produkter av høyeste kvalitet når det gjaldt holdbarhet og farger, men også og kanskje fremfor alt, dyp respekt for naturen og mennesket – og dette til en rimelig pris. BOHO er en unik blanding av grønn, glam, teknisk ytelse og forpliktelser rundt det menneskelige og økologi. BOHO kombinerer naturlige formler, høy kvalitet og lave priser.

Alle BOHO produktene er merket COSMEBIO og ONE VOICE noe som betyr at produktene er økologiske og ikke testet på dyr. BOHO er medlem av organisasjonen «1% for planeten» hvor de donerer 1% av sin inntekt til å finansiere miljøbeskyttende prosjekter. Den iøynefallende emballasjen er laget av resirkulert papir og papp, og er dessuten resirkulerbar. Blant produktene i serien finner vi en komplett linje naturlige og øko-sertifiserte makeupprodukter til øyne, lepper og hud. BOHOs ønske er å skape en grønn revolusjon ved å tilby et bredt spekter av produkter med den største respekt for huden og miljøet.


Slik tar BOHO ansvar for miljø og samfunn:

  • Vi benytter utelukkende naturlige og økologiske ingredienser, og ingen parabener eller silikoner.
  • BOHOs produkter bærer cosmebio-merket og er økologisk sertifisert av Qualité France.
  • Emballasjen på BOHOs kosmetikk har øko-design. Det er benyttet resirkulert papp som også kan resirkuleres, vi benytter minimalt med emballasje (ingen ytre esker), emballasjen gjenspeiler størrelsen på det faktiske produktet (ingen illusjon om store produkter).
  • Vi praktiserer ikke dyreforsøk og er sertifisert One Voice på våre produkter.
  • Vi betaler 1% av vår omsetning til foreninger som fremmer beskyttelse av miljøet.
  • Vi er sertifisert «Lyon rettferdig og bærekraftig by», som viser en ansvarlig forretningspraksis.
  • Vi representerer «SLOW Cosmetics» som fremmer forbruk av mer fornuftige, sunnere og naturlige skjønnhetsprodukter.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *