Om Alfanatur

Vi er et par som i lenger tid har hatt en brennende interesse for helse og hvordan forskjellige kjemikalier påvirker kroppen vår. Ønsket var å finne gode kvalitetsprodukter som er trygge å bruke. Sunnhet er en dominerende faktor i våre liv. Gjennom erfaringer og utforskning har vi funnet et godt utvalg kjente kvalitetsprodukter som vi ønsker å videreformidle. Vi ønsker med andre ord å gjøre den enklere for deg å skaffe gode og trygge produkter som er bra for deg, de rundt deg og som samtidig er produsert med hensyn til miljøet og dyrevelferd. Økologiske produkter som er dyrevennlige blir stadig viktigere for flere, og dette ønsker vi å bidra til. Vi fører i tillegg en unik blanding av forskjellige produkter for beviste forbrukere, og brenner etter å utvikle oss videre. Kvalitet er alfa for oss. 

Vi har kontor og lager i Oslo. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger vil vi veldig gjerne høre fra deg, og du kan sende oss en mail eller bruke skjemaet som ligger under «Kontakt oss«.


Nettsiden er SSL sikret.

Mail: post@alfanatur.no

Org.nr: 921 389 183, Hansen Nettshop


Hvis du savner noe i nettbutikken vår, eller har noe spesielt du ønsker vi skal ta inn, må du gjerne ta kontakt, så skal vi se om dette er noe vi kan være behjelpelig med! Bruk skjemaet under «Kontakt oss» så lover vi å svare deg så snart som mulig!

Morten Hansen, Daglig leder. Morten@alfanatur.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *