Kjøps og betalingsvilkår

Priser

Alle priser er netto. Og det tilkommer ikke noe ekstra moms. Vi tar forbehold om det skulle forekomme skrivefeil- eller prisfeil av vesentlig størrelse fra Hansen Nettshops «Alfanaturs» side, i nettbutikken som er større en 20% av normal utsalgspris. Prisendringer som skjer etter bestillingstidspunktet får ikke tilbakevirkende kraft.


Bestilling, Levering og frakt

Vi pakker og sender normalt varene innen 1-3 virkedager. Vi sender til hele Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Fremføringstid med transportør vil variere etter dine valg om transportmåte og hvor i landet varene sendes. men er normalt 1-3 virkedager etter at vi har levert forsendelsen til transportøren. Uavhentede forsendelser eller om transportøren ikke kommer i kontakt med deg etter gjentatte forsøk, vil forsendelsen bli sendt i retur til oss på kundens regning. Det er du som kunde og bestiller som er ansvarlig for at det blir påført riktig og komplett leveringsadresse på bestillingen. Får vi varene i retur grunnet feil, vil du bli belastet frakt igjen for utsending til ny adresse.


Produktinformasjon i nettbutikken

Vi ønsker å gi så god informasjon som mulig om alle produktene vi selger, og oppdaterer bilder og tekster fortløpende. Vi tar i midlertid forbehold om eventuelle skrivefeil i tekster og bilder som kan forekomme.


Skade ved transport

Mottar du varer med skade må dette meldes fra til transportøren umiddelbart. Hvis emballasjen er skadet kan det være lurt å ta bilde av dette. Gjør merknad på fraktbrev eller transportørens skjema, og meld skaden til oss.


Angrerett

Du har alltid 14 dagers angrefrist ved kjøp på nett. Av hygieniske årsaker gjelder ikke dette matvarer eller andre intimprodukter. Kjøper må dekke returfrakt. Oppkravspakker skal ikke benyttes ved retur. Men vil få full refusjon for returnerte varer. Dette forutsetter at varene returneres i fullgod stand og ubrutt originalemballasje. Og det er kjøpers ansvar at varene kommer til oss i uskadet stand. Så pakk varene forsvarlig inn. Dersom vilkårene for angrerett oppfylles, vil beløpet bli kreditert og overføres til oppgitt kontonummer innen 14 dager fra vi mottar varene.

Angrerettskjema lastes ned her


Reklamasjon

Dersom du mottar en vare som er defekt har du full returrett. Retten til reklamasjon følger kjøpslovens frister. Ved reklamasjon dekker vi dine transportutlegg. Og bestiller retur hos transportør for deg. Vi ønsker at du skal bli fornøyd.

Skulle du oppdate feil eller mangler med et produkt du har mottatt, ta kontakt med oss så snart som mulig slik at vi får ryddet opp. Reklamasjon må fremstilles oss innen rimelighetens tid etter at du oppdager feilen, eller burde ha oppdaget feil/mangelen.


Ytteligere spørsmål

Har du ytteligere spørsmål eller ønsker du hjelp til kjøpsvilkårene tar du kontakt med oss på mail post@alfanatur.no eller via kontaktskjema.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *