Under skjønnhet har vi stort utvalg av artikler innen økologisk foundation fra BAIMS .Produktet Cream Foundation til BAIMS ble vinner av den gjeve prisen Product of The Year 2018 i verdens største messe for økologisk kosmetikk, Vivaness. Du finner også concealer, pudder, blush fra BAIMS Natural Makeup og fransk økologisk BOHO. Ikke minst rens og pleie produkter. Vi kan blant annet tilby anti kvise gel  og sertifisert økologisk rense skum fra Lady Green. Økologiske ansiktsmasker fra tysk merke Sante naturkosmetikk. Og flotte økologiske hudpleie produkter fra engelske merke Evolve. 

 

Her finner du naturlige produkter som økologisk mascara fra flere merker som BAIMS Natur Makeup og franske Lady Green, økologisk øyenskygge og eye liner fra franske BOHO. Økologiske produkter til bryn og samt. gode rens og pleie produkter fra ulike merker som Evolve. Make up remover fra Natura Siberica. Og rense servietter fra Giovanni med vulkansk aske. Vulkansk aske hjelper å tørke av urenheter inkludert sminke og olje, slik at ansiktet føles dypt renset. Super-antioksidanter acai og gojibær gir huden næring og gir en glatt utseende. 

 

Her finner du et utvalg av økologiske lipliner og leppestift i ulike farger fra franske BOHO. Økologisk leppepomade med farge fra Sante Naturkosmetikk. Økologisk, natulig lipbalm fra Evolve. Ikke minst Shell Lip Balm fra Organic Island som er 100% naturlig leppebalsam.Den produseres i Australia med utelukkende de reneste og mest naturlige ingredienser. Leppebalsamen kommer i ekte strandskjell som håndplukkes på australias strender, og inneholder 100% økologiske, naturlige og australske oljer, voks- og fruktekstrakter, fruktsmør og E-vitamin. Lip Balmen er 100% fri for petroleumog konserveringsmidler.

 

I denne kategorien finner du blant annet det franske merke K Pour Karite som tilbyr økologisk hårspray beriket med shea som gir sterkt hold. Økologisk hårvoks med Castorolje som fremmer hårvekst og hindrer håravfall og økologisk hårgele. (Vi har også ren Castorolje som du finn under oljer til hud/hår) Styling mousse fra Natura Siberica som gir håret styrke og vitalitet. Vitaminer og aminosyrer i mousseformelen nærer og reparerer håret mens oljer av sibirsk rhamnoides og Amarant produserer keratin, som gir håret glans og styrke.  Og ikke minst har vi gode hårprodukter fra Sante Naturkosmetikk.

 

I denne kategorien har vi samlet ulike gode produkter til huden i ansiktet, samt. oljer. Vi kan blant annet tilby detox såpe for dyp rensing av huden fra Natura Siberica som har fått Beauty Challenger Award i 2014. Økologiske maske,ansiktsrens og olje fra Evolve som har vunnet International Beauty Awards i 2017. Vi har også økologiske arganolje  som brukes til pleie av hud,reduserer rynker, pleier hår og negler. Økologisk granateple olje som fremmer collagendannelse. Dr. organic Vitamin E olje er egnet for de fleste hudtyper. Den kan brukes over hele kroppen, spesielt på områder som trenger fuktighet og næring. Denne naturlige oljen kan være med å bekjempe celleskader ved å nøytralisere frie radikaler og redusere fine linjer og rynker.

 

Her kan vi tilby gode produkter som såpe, showergel, lotion & body butter. Vi har hentet inn krem såpe fra Natura siberica med utsøkt utformede ekstrakter av sibirske urter og planter. Urtekram produkter med gode naturlige ingredienser som blant annet, lavendel, nordic berries og aloe vera. Økologisk dusjsåpe, såpe og økologisk body lotion til franske merke Terre d'Oc. Hudpleie produkter fra Natura Siberica med Tindved Altai olje. I tillegg finner du utvalg av økologiske oljer til kropp og massasje/muskel olje. 100 % Naturlig deodoranter med eksklusive eteriske oljer fra det nederlandske merke The Ohm Collection og Urtekram. Sist, og ikke minst har vi økologisk bind. 

 

I hårpleie finner du hår shampoo, balsam og hårpleie produkter som økologisk hårolje fra Evolve. Vi har hentet inn blant annet shampoo fra merket med røtter i Norsk folkemedisin med ekstrakt av viltvoksende einer og einebær. I tillegg kommer kvalitetsprodukter fra andre økologiske merker. Vi har flott gavesett til menn fra Natura Siberica. Du finner også ren Arganolje til pleie av hår og hud. Bare 1 til 2 dråper Argan kan fjerne krusete hår permanent. Flisete tupper kan unngås ved hjelp argan olje og skadet hår kan gjenopprettes. Castor olje som vi også har i denne kategorien er spesielt egnet til blant annet å styrke hårveksten. Giovanni bjørnebær og kokos hår repair til behandling av skadet og overbehandlet hår.

 

Under oljer til kropp & hår har vi samlet ulike oljer med unike egenskaper til hud/hår. Her finner du blant annet Oilbar hvor ingen av produktene inneholder kjemiske konserveringer, parabener, SLS, silikoner, parafin, PEG eller lignende stoffer. Olje mot arr og strekkmerker fra Evolve og økologisk øyeserum for alle hudtyper. I tillegg har vi Zillertaloljen som er en kjent naturresept fra Tyskland. Den fremmer blodsirkulasjonen i de dype lag slik at muskelspenninger avtar og bevegeligheten øker. Zillertal olje er en muskelolje som brukes som tilleggsbehandling for ledd og muskler, idrettsskader, stive og støle muskler, senebetennelser, strekte leddbånd etc.

 

I denne avdelingen finner du blant annet økologisk vegansk tannkrem, Humble brush som er en nedbrytbar tannbørste i bambus, helt fri for BPA. A. Vogel Halsspray som inneholder solhatt og salvie som gir hurtig lindring ved sår hals og mer. 

Ærverdige De Buyer ble startet i 1830 og er lokalisert i Vosges, Frankrike. De designer og produserer det beste av kjøkkenutstyr for det profesjonelle markedet. 

Her finner du superfood som blant annet økologisk chaga, Japanerne kaller chaga for "skogens diamant". Vi har også blant annet hampfrø og brannesle. Supernature Matcha Latte er finmalt pulver av japansk grønn matcha-te tilsatt lucuma og kokosmelk. 

Her finner du økologisk krydder, og krydder samling inspirert av blant annet Frankrike, Italia, Amerika, Egypt, Asia og midtøsten. Vi har også økologisk grillkrydder, taco krydder og lasagne krydder.