Publisert Legg igjen en kommentar

Vipps betalingsløsning

Vipps logo

Hos oss kan du betale med Vipps.

En av Norges mest ønskede betalings løsninger.

Som blant Norges tryggeste og enkleste betalingsmåter er Vipps et soleklart valg. 

Vi støtter Vipps, så du slipper å taste kontonummer eller kortnummer.

Alt du trenger å gjøre er å registrere kjøpet med telefonnummeret ditt, som har en aktiv konto hos Vipps, så sender vi varene etter at du har bekreftet beløpet i Vipps. Enklere blir det ikke.

Se alle betalingsmåter.

Publisert Legg igjen en kommentar

Vi er på Intragram også

Du kan få oppdateringer fra oss på Instagram også

Scann bildet for å komme direkte til vår Instagramkonto, for gjenvlig oppdatering fra oss


Publisert Legg igjen en kommentar

Hvorfor bruke økologisk?

Alle har hørt om økologisk mat, men hvorfor skal man kjøpe økologisk hudpleie og kosmetikk?

Mange av oss er veldig nøye med hva man spiser og er nøye med alt fra salter til E-stoffer og sprøytemidler. Men ikke så mange er like nøye når det kommer til hva man har på huden sin. som f.eks en sjampoo, håndkrem, mascara eller tannkrem. Det å velge økologiske produkter kan ha stor verdi for kroppen din og miljøet rundt deg, da mye av stoffene blir skylt ut i naturen når du vasker deg.

Ecocert er en fransk anerkjent merking for økologiske produkter og de fleste av våre kosmetikk og hygieneprodukter har nettopp dette merket. Ecocert krever bl.a at det er minst 95% naturlige og 10% økologiske ingredienser. I tillegg er det viktig å merke seg at Ecocert-sertifiserte produkter aldri er testet på dyr, eller med ingredienser fra dyr. (gjelder ikke naturlig produserte råvarer som f.eks honning m.fl.) 

De inneholder heller aldri parabener, silikon, syntetiske parfymer, fargestoffer eller genmanipulerte råvarer (GMO). Det er heller ikke tillatt med kuntgjødsel eller syntetiske sprøytemidler. og er dermed langt mer skånsomme mot naturen vår.

Se link til NRK artikkel om stoffer i hudpleie, og hvordan det påvirker kroppen vår.